Top

Polityka prywatności

 

W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679 z 27 kwietnia 2016 roku w sprawie ochrony osób fizycznych, w związku z przetwarzaniem danych osobowych oraz w sprawie swobodnego przepływu danych - tzw. RODO - przekazujemy podstawowe informacje o przetwarzaniu Państwa danych.

 

Administrator danych oraz informacje kontaktowe

Administratorem danych jest firma MAR-FOUR Marian Siekierski z siedzibą przy ul. Kilińskiego 185, 90-348 Łódź, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. NIP: 7291540258; REGON: 472202650.

 

Sposób gromadzenia danych

Administrator zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika, są to dane wprowadzane do formularza kontaktowego lub pytając o produkt z naszego serwisu.

Nasza witryna wykorzystuje do analizowania strony internetowej narzędzie Google Analytics, które rejestruje zachowanie użytkownika na stronie w celu zbierania ogólnych i anonimowych danych statystycznych.

Aby uzyskać więcej informacji na temat korzystania z danych użytkowników przez Google Analytics, zapoznaj się z polityką prywatności Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=en .

Dane osobowe pozostawione w bazie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

 

Przetwarzane dane osobowe

Wśród przetwarzanych danych osobowych znajdują się: imię i nazwisko, nr telefonu, adres e-mail, miasto z którego wysyłane jest zapytanie.

 

Cele przetwarzania danych

Dane osobowe będą przetwarzane w celach:

  • udzielania odpowiedzi na pytania dotyczące oferty handlowej, form współpracy,

  • wymiany korespondencji handlowej,

  • przesyłania informacji o ofercie handlowej, firmy Mar-Four,

  • realizacji zamówień na produkty znajdujące się w naszym asortymencie,

  • rozpatrywania reklamacji.

 

Okres przez który dane będą przetwarzane

Dane przetwarzane w bazie – do czasu zgłoszenia żądania usunięcia danych.

 

Odbiorcy danych osobowych:

Wyłącznie pracownicy firmy MAR-FOUR, oraz upoważnione podmioty działające na zlecenie firmy MAR-FOUR.


Prawa osoby, której dane dotyczą

Przysługuje Państwu prawo dostępu do Państwa danych oraz prawo żądania ich sprostowania lub usunięcia. Mają Państwo także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych (od dnia 25 maja 2018 r. do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych), w sytuacji gdy uznają Państwo, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza przepisy prawa ochrony danych osobowych, w szczególności przepisy Rozporządzenia.

 

Prawa administratora danych

Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.

 

W razie wątpliwości co któregokolwiek z zapisów niniejszej polityki prywatności jesteśmy do dyspozycji - nasze dane znaleźć można w zakładce - KONTAKT.

 

Kontakt




Główna siedziba firmy Mar-Four:

ul. Srebrzyńska 5/7
95-050 Konstantynów Łódzki
tel. (42) 650-88-21, 650-87-34,
fax (42) 650-87-31
info@marfour.com.pl
REGON: 472202650
NIP: 7291540258

Biuro handlowe firmy Mar-Four:

ul. Rostafińskich 4
02-593 Warszawa
tel. (22) 646-69-82
fax (22) 646-72-54
warszawa@marfour.com.pl