Wyszukiwarka

Składniki pożywek

Składniki pożywek

Numer katalogowy Produkt Opakowanie
LF.610496
LF.620496

ACID HYDROLYSATE CASEIN

Produkt otrzymywany poprzez kwaśną hydrolizę kazeiny.
500 g
100 g
LF.611001
LF.621001

LF.6110015

AGAR BACTERIOLOGICAL

Oczyszczony agar do przygotowywania podłóż hodowlanych.
500 g
100 g
5 kg
LF.610497
LF.620497
LF.6104975

BEEF EXTRACT

Ekstrakt wołowy otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę białek zwierzęcych.
500 g
100 g
5 kg
LF.611367
LF.621367

BILE BACTERIOLOGICAL

Żółć bakteriologiczna.
500 g
100 g
LF.611901
LF.6219015

BILE SALT no. 3

Oczyszczony ekstrakt żółci bydlęcej.
500 g
5 kg
LF.610495
LF.620495
LF.6104955

BRAIN HEART INFUSION

Produkt otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę mózgu i serca.
500 g
100 g
5 kg
LF.611002
LF.6210025

GELATIN BACTERIOLOGICAL

Oczyszczona żelatyna do użytku w bakteriologii.
500 g
5 kg
LF.611503

GELATIN PANCREATIC PEPTONE

Pepton otrzymywany poprzez trawienie żelatyny enzymami trzustkowymi.
500 g
LF.611601
LF.621601
LF.6116015

GLUCOSE

Glukoza do użytku w bakteriologii.
500 g
100 g
5 kg
LF.610498
LF.620498
LF.6104985

LACTOSE

Laktoza do użytku w bakteriologii.
500 g
100 g
5 kg
LF.612001
LF.6120015

LIVER EXTRACT

Odwodniony ekstrakt z wątroby zwierzęcej.
500 g
5 kg
LF.611006
LF.6110065

MALT EXTRACT

Odwodniony ekstrakt z kiełkujących ziaren.
500 g
5 kg
LF.611701
LF.621701
LF.6117015

PEPTONE BACTERIOLOGICAL

Pepton otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę tkanek  zwierzęcych.
500 g
100 g
LF.612101
LF.6121015

PEPTONE MYCOLOGICAL

Mieszanina peptonów do hodowli drożdży.
500 g
5 kg
LF.610492

POLYPEPTONE
Pepton otrzymywany poprzez trawienie żelatyny enzymami trzustkowymi i tkanek zwierzęcych enzymami trawiącymi białka, w stosunku 1:1. 

500 g
LF.612201
LF.6122015

PROTEOSE PEPTONE

Pepton otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę tkanek zwierzęcych.
500 g
5 kg
LF.610491

SKIM MILK POWDER

Pasteryzowany produkt odwodnienia odtłuszczonego mleka (APHA).
500 g
LF.611000
LF.621000

SODIUM CHLORIDE

Chlorek sodu do użytku w bakteriologii.
500 g
100 g
LF.612401
LF.6124015

SODIUM DESOXYCHOLATE

Dezoksycholan sodu do użytku w bakteriologii.
500 g
5 kg
LF.611003
LF.6110035

SODIUM SELENITE

Selenian sodu do użytku w bakteriologii.
500 g
5 kg
LF.612501
LF.6125015

SOY PEPTONE

Pepton sojowy otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę soi jadalnej.
500 g
5 kg
LF.611801
LF.6118015

SUCROSE

Sacharoza do użytku w bakteriologii.
500 g
5 kg
LF.611004
LF.621004
LF.6110045

TRYPTONE

Produkt otrzymywany poprzez hydrolizę kazeiny enzymami trzustkowymi.
500 g
100 g
5 kg
LF.611008
LF.6100085

TRYPTOSE

Produkt otrzymywany poprzez enzymatyczną hydrolizę kazeiny, drożdży i tkanek zwierzęcych.
500 g
100 g
5 kg
LF.611005
LF.621005
LF.6110055

YEAST EXTRACT

Ekstrakt drożdżowy otrzymywany poprzez autolizę Saccharomyces cerevisiae.
500 g
100 g
5 kg